Sport
2023-07-15

Mance vezérletével nyerte második edzőmeccsét a Loki

Az ausztriai edzőtábor második felkészülési találkozóját játszotta le a DVSC pénteken 12.30 órától Windischgarstenben. Csapatunk ellenfele az előző szezon végén az osztrák élvonaltól búcsúzó SV Ried volt.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, az első lehetőségre pedig a 14. percig kellett várni, ekkor Ojediran egy szép megelőző szerelés után bombázott nagy erővel, de a jobb felsőbe tartó lövést szögletre ütötte az osztrák kapus. A 26. percben a Ried is megszerezhette volna a vezetést, ám a 20 méteres próbálkozás nem ért célba. A 37. percben a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki, Baranyai az alapvonalról gurított vissza Báránynak, aki elöl az utolsó pillanatban menteni tudott egy hazai védő. A 41. percben megszereztük a vezetést, Kyziridis jobbról érkező beadását Mance értékesítette 7 méterről. Nem sokon múlt, hogy kétgólos debreceni előnnyel vonuljanak szünetre a csapatok, ám a 43. percben Bévárdi egy szép szólót követően a kapusba lőtt.

Az 59. percben egy eladott labdára csapott le Kyziridis, aki 20 méterről próbált ívelni, de a gólvonalról mentett egy védő. A 67. percben már kettővel mentünk, egy szép kontra után Oliveira passzolt a középen teljesen üresen érkező Mancénak, aki nem hibázott, és az üres kapuba lőtt. A 70. percben pályára lépett legújabb igazolásunk, Domingues Kyziridis helyett állt be csereként. A 75. percben nagyon közel állt Antonio Mance a mesterhármashoz, ám egy szöglet utáni lövés a lécen csattant. Ami akkor még nem, négy perccel később összejött horvát támadónknak, aki egy nagy védelmi hibát kihasználva szerezte meg a harmadik gólját. A 84. percben Baranyai szabálytalankodott a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutott a Ried, Ungar pedig nem hibázott és szépített. A 91. percben egy kontra után Domingues is betalált, így 4-1-re nyertünk az SV Ried ellen.

Felkészülési mérkőzés

DVSC – SV Ried: 4–1 (1-0)

DVSC: Milosveic – Baranyai, Neofytidis, Romanchuk, Bévárdi – Vajda, Varga, Ojediran, Kyziridis (Domingues 70′) – Bárány (Oliveira 62′), Mance

Gólszerzők: Mance 41′, 67′, Mance 79′, Domingues 91′ ill. Ungar 87′

debsport.com

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek