MegMinden
2023-07-15

Valmar

(origo.hu)

Súlyos következménye lehet Marics Peti viselkedésének.

Mint arról korábban beszámotlunk, Marics Peti súlyos bokatörést szenvedett pár héttel ezelőtt a Budapest Park színpadán, amikor az előadás hevében rosszul lépett, kifordult a bokája és fekvőgipszben gyógyult egészen a múlt hétig. A ValMar rajongókat is aggasztja, hogy Marics járógipsszel is ugrál a színpadon, de nem ez az első eset, hogy a fiatal énekes nem foglalkozik a felépülésével.

Sokakat aggaszt, hogy Marics Peti úgy tesz, mintha mi sem történt volna és az orvosok javaslatai ellenére sem tartja be a törés utáni szükséges gyógyulási időt. Járógpiszben persze terhelni szükséges már a lábat, de nem annyira, ahogy az énekes teszi azt.

Korábban is volt már példa arra, hogy betegen ment fellépésekre, hiszen nem szeretné a közönséget sem cserbenhagyni, másrészt fiatal és élvezi a népszerűséget. De ha így folytatja a mentális és fizikai egészségével is megfizetheti ennek az árát.

Tavaly sem volt túl szerencsés, épp a koncertszezonban gyulladtak be a hangszálai, akkor is le kellett mondani a fellépéseiket, ugyanis teljesen elment Marics Peti hangja.

Antibiotikumot írt fel az orvosom, már csak néhány szem gyógyszer van hátra, és véget ér a kúra.Igyekszem kevésbé erőteljesen kiabálni a színpadon, de én azért érzem, hogy nem vagyok százszázalékos" - nyilatkozta akkoriban Marics Peti.

A 26 éves énekes karrierje szárnyal, de rengeteg munkát és energiát fektet abba, hogy sikeresek legyenek zenésztársával, Valkusz Milánnal. Marics egyedül is egyengeti karrierjét, imád szerepelni, szinte minden nap jelentkezik valahonnan, de ez a rengeteg szereplés és pörgés nemcsak testileg, lelkileg is megviselheti, félő, hogy hamar ki fog égni, ha nem figyel oda magára.

Fiatal kora ellenére elismert és népszerű karakter, sokak szemében egyfajta ideál. Figyelnie kell arra, hogy ne vigye túlzásba a rivaldafényben való sütkérezést.Nem lenne szabad feladnia a tehetségét azért, hogy mindennap láthassák a képernyőn vagy a színpadon. Peti tehetségesebb annál, mint amit megmutat, erre az életre pedig rámehet az egészsége is"- idézi a Bors dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológust.

Korábban Marics Peti is beszélt erről a témáról, hogyan éli meg ilyen fiatalon a hirtelen jött sikert és hogyan bírkózik meg azzal, hogy szinte egyáltalán nincs szabadideje.

Őszintén szólva, az itthoni ismertség is sokszor túl sok tud lenni. Hálás meló, de vannak nehéz pillanatok.Amikor érzem, hogy kezdek lemerülni, leülök kicsit napozni a teraszon, vagy elmegyünk szaunázni, ami kikapcsol a körforgásból. Nem sok olyan napom van, amikor nincs fellépés, klipforgatás vagy interjú, fotózás" - árulta el korábban Marics Peti, aki bár nehezen bírkózik meg a feladattal, mégsem lassít a tempón, akkor sem, ha szükség lenne rá.

A szakemberek arra próbálják figyelmeztetni az embereket, hogy a tehetséget, a tudást az értékrendnek megfelelően kell kezelni...A legnagyobb siker is lehet csalóka, és ha ezt az énekes nem veszi tudomásul, ha nem akarja elfogadni, hogy csak a tudásával is elérhet eredményeket, akkor összeroppanthatja a siker, erre pedig már többször volt példa a szórakoztatóiparban" - zárta gondolatait a témában Dr. Rusz Edit.

 

Az eredeti írást itt találja.

Mance vezérletével nyerte második edzőmeccsét a Loki

Három nő meggyilkolása miatt emeltek vádat a Long Island-i sorozatgyilkosság gyanúsítottja ellen.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek