Sport
2022-05-01

Megszakadt a veretlenségi sorozat

Vasárnap a 33. fordulót rendezték meg az NB III Keleti csoportjában: a második helyen álló DEAC a Tiszafüred otthonában vizitált. Sérülések és eltiltások miatt együttesünk ezúttal sem lehetett teljes, ennek ellenére bíztunk a jó eredményben. Érdekesség, hogy az ellenfélnél kezdett az a Kertész Tamás, aki az előző szezonban még nálunk futballozott.

A találkozó első említésre méltó jelenete a nyolcadik percben történt, ekkor Barzsó Attila lövésénél szép védést mutatott be Tóth Dániel. Nem sokkal később Kertész előtt adódott nagy lehetőség, de az eredmény nem változott. Mi sem tétlenkedtünk, Sándor Tamás és Spitzmüller István dolgoztatta meg a tiszafüredi kapust, Tajti Bencét, aki állta a sarat. A 33. minutumban megszületett az összecsapás első találata: egy szögletet követően Vincze Patrik kb. 12 méterről fejelt a kapunkba. A szünetig már nem módosult az állás, vagyis a hazaiak mehettek jobb hangulatban az öltözőbe.

A második játékrészben próbáltunk még nagyobb erőt fektetni a támadásokra. Soltész János tüzelt, de Tajti eszén nem tudott túljárni. A 66. percben jött az újabb “keserű pirula”, hiszen Bódis passzát követően Kertész több játékosunkat is becsapta, végül a gólvonalon túlra jutatta a labdát. Ezt követően Barna Béla okozott kellemetlen pillanatokat, ám a kísérletét a gólvonalról kivágtuk. A hátralévő időben sajnos nem sikerült eltüntetnünk a hátrányunkat, így március 13-a (ekkor a Füzesgyarmat otthonában kaptunk ki) után maradtunk újra pont nélkül a harmadosztályban.

Sándor Tamás legénységére szerdán a kis Loki elleni debreceni derbi vár, amit a Nagyerdei Stadionban rendeznek meg.

NB III Keleti csoport 33. forduló
Tiszafüredi VSE-DEAC 2-0 (1-0)
Lipcsey Elemér Sporttelep. Vezette: Práth Dávid.
gólszerzők: Vincze (33.), Kertész (66.)
A DEAC összeállítása: Tóth D. – Virág, Ujvárosi, Soltész – Lakatos, Spitzmüller (Gaczella, 87.), Sándor (Sárosi, 68.), Rauf (Jankelic, 68.) – Tochukwu (Sidibe, 68.), Szabó L., Csányi (Trencsényi, 55.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

A játszma

Debreceniekkel világbajnok a magyar hokiválogatott

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek