Sport
2021-12-08

A Debreceni Egyetem alakulatainak felemásan alakult a legutóbbi forduló.

A DEAC U17-es és U20-as futsalcsapata kedden a Kincsem Lovaspark SE együttesét látta vendégül.

Fiatalabb korosztályunk gyakorlatilag bő tíz perc alatt eldöntötte a bajnokit, hiszen a 11. minutumban Komádi góljával 4-0 állt az erdményjelzőn. Zákány Ferenc tanítványai a nagy fór ellenére sem álltak le a folytatásban, ennek köszönhetően végül 11-0-ra diadalmaskodtak.

– Magabiztos győzelmet arattunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Hétről-hétre rengeteget tanulunk, fejlődünk, ami a mérkőzéseken látványosan megmutatkozik. Gratulálok a fiúknak a teljesítményükhöz! – összegzett Zákány Ferenc.

– A bajnoki cím egyik várományosát fogadtuk, és úgy érzem, hogy fel tudtuk venni vele a versenyt. Megszereztük a vezetést egy szép támadás után, de utána kihagytuk a lehetőségeinket, és sajnos ez megbosszulta magát. Nagyon akarták a győzelmet a srácok, de ez most nem jött össze. Levonjuk a tanúságokat, és megyünk tovább – nyilatkozta Siska Gergő.

Fiú Futsal I. osztály U17 Keleti csoport 11. forduló
DEAC-Kincsem Lovaspark SE 11-0 (6-0)
gólszerzők: Tercza (2., 3., 35.), Kopjári (8., 20., 23.), Komádi (11., 24.), Vona (19., 28.), Puskás A. (26.)
A DEAC összeállítása: Ratku – Komádi, Kopjári, Tercza, Puskás A. Cserék: Tóth B., Ficsor, Vona. Edző: Zákány Ferenc.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 11. forduló
DEAC-Kincsem Lovaspark SE 3-5 (1-2)
gólszerzők: Komlósi (2.), Mónus (26.), Serestyén (38.), ill. Dicső (15.), Hajdu B. (16., 35.), Békés (27.), Szenyán (32.)
A DEAC összeállítása: Gorzsás – Serestyén, Konyári, Komlósi, Sándor A. Cserék: Juhász B., Megyessy, Mónus, Figeczki, Sándor K., Király. Edző: Siska Gergő.

 

A debreceni Gelányi Imre is Aase-díjas

Megnyílt a regisztrációs honlap az 5-11 éves gyermekeknek

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek