Sport
2023-04-21

Előnnyel várják a visszavágót

Az elődöntő második mérkőzésére készülnek a Debreceni Egyetem női futsalosai. Hétvégén itthon lép pályára a röplabda-, a kézilabda- és a labdarúgócsapatunk.

Röplabda
A férfi Extraliga 5. helyéért megkezdi a küzdelmeket a DEAC röplabdacsapata a Kecskeméti RC ellen. A három győzelemig tartó párharc első találkozóját a DESOK-ban rendezik április 23-án, vasárnap 18 órakor.

Szintén itthon lép pályára női csapatunk az NB II Kelet alsóházi rájátszásában. A Kunhegyes TKKSE elleni összecsapás vasárnap 14 órakor kezdődik a DESOK-ban.

Futsal
A férfi futsal NB I felsőházában április 24-én, hétfőn 18:30-kor Kecskeméten lép pályára a DEAC.

A női NB I elődöntőjének második mérkőzésére készül női futsalcsapatunk. A 2F-Bau Tolna-Mözs elleni párharc első összecsapását hosszabbításban 1-0-ra megnyerte hazai pályán együttesünk, így minimális előnnyel várja a Tolna Városi Sportcsarnokban április 23-án, vasárnap 17 órakor kezdődő visszavágót.

Labdarúgás
Férfi labdarúgócsapatunk április 23-án, vasárnap 17 órakor a Dóczy utcai Sportcampuson törekszik a három pont begyűjtésére az NB III Keleti csoport 33. fordulójában. Az ellenfél az Eger SE együttese lesz.

A lányok vasárnap 14 órakor a Gyulai Amazonok otthonában lépnek pályára a női NB II Keleti csoportjában.

Kézilabda
Április 22-én, szombaton a DESOK falai között drukkolhatnak a kézilabda szerelmesei a DEAC játékosainak a férfi NB I/B 26. fordulójában. Az ÓAM Ózdi KC elleni mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Nemzetközi elitben a ZK tehetsége

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek