Sport
2021-06-29

Nagynevű klub vinné Schäfer Andrást

Francia sajtóhírek szerint a nagyratörő terveket szövögető másodosztályú klub, a Toulouse szívesen látná a magyar válogatott és a DAC középpályását.

A magyar válogatott egyik legjobb teljesítményét nyújtotta az Európa-bajnokságon a DAC játékosa, Schäfer András, aki amellett, hogy mindhárom csoportmeccsen óriási munkát végzett a középpályán, a Németország elleni utolsó találkozón egy gólt is fejelt.

Nem meglepő tehát, hogy az Eb egyik nagy felfedezettjeként beszélnek az utóbbi hetekben a dunaszerdahelyi labdarúgóról,

AKI IRÁNT A LA DEPECHE INFORMÁCIÓI SZERINT A FRANCIA MÁSODOSZTÁLYÚ TOULOUSE ÉRDEKLŐDIK ÉLÉNKEN.

Az 1937-ben alapított klub az elmúlt idényben a másodosztály harmadik helyén végzett és nagyon közel állt ahhoz, hogy osztályozón keresztül harcolja ki a feljutást, de végül idegenben lőtt gólokkal a Nantes nyerte a párharcot, így nem jött össze a bravúr.

Tavaly nyáron a RedBird Capital Partner amerikai befektetési cég vásárolta meg a Toulouse 85 százalékos tulajdonrészét, az elnök pedig az a Damien Comolli lett, aki korábban többek között a Liverpoolnál, az Arsenalnál, a Tottenhamnél és a Fenerbahcénál is vezető tisztséget töltött be, ebből is látszik tehát, hogy nagyratörő tervei vannak az új tulajdonosnak a Toulouse-nál, amely célja a következő szezonban a feljutás lesz.

Természetes rovarriasztók

Haumann Péter

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek