MegMinden
2023-09-29

Kalivoda Timi

(femina.hu)

3 hónap alatt 20 kilótól szabadult meg a magyar influenszer .

Közel hetvenezren követik Kalivoda Timi oldalát, ahol az influenszer egészséges és finom fogásokat oszt meg a követőivel. A receptekben mindig közös, hogy kevés szénhidrátot tartalmaznak, cserébe viszont finom húsokból, halakból, zöldségekből és egyéb egészséges és testsúlycsökkentő hatású alapanyagokból készülnek.

Timi most úgy érzi, energikusabb és fittebb, mint valaha, de ez nem volt mindig így. Hosszú évekig küzdött komoly súlyfelesleggel és az ebből fakadó betegségekkel.

Három hónap alatt húsz kilótól szabadult meg

A kétgyermekes édesanya első terhessége előtt derült ki, hogy PCOS-es (policisztás ovárium szindróma), és az általában ezzel karöltve járó inzulinrezisztenciája is van. Sohasem volt probléma a súlyával, de a várandóssága alatt 30 kilót szedett fel, amit a második gyerek előtt sem tudott teljesen leadni, majd a második terhessége alatt is 30 kiló plusz jött fel rá.

Mindenféle diétával, étrenddel, csodaszerrel próbálkozott, de semmi nem volt sikeres. Sportolni ezzel a túlsúllyal nagyon kellemetlen volt, nem is tudta hatékonyan csinálni, ami szintén elkeserítette.

Az anyuka a véletlennek köszönheti, hogy rátalált egy csoportra, ahol ketogén étrenddel kapcsolatos tanácsokat osztottak meg, és bár nem teljesen ezt az étrendet követi, úgy érzi, ez segített neki igazán megindítani a felesleges kilók leadását. Emellett Timi minden ételt forró levegős sütőben készít el, hogy elkerülje a fölösleges zsírok és olajok fogyasztását.

A szénhidrátbevitel csökkentésével, húsokkal és kolbásszal három és fél hónap alatt 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Harmadik terhessége alatt pedig csak feleannyit hízott, és a szülés után nem sokkal le is adta a fölösleget. 

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek