MegMinden
2022-05-05

Majka

(blikk.hu)

Újra a neten háborúzik Majka.

Újabb balhé a sztárvilágban: a Fonó Budai Zeneház igazgatója, Horváth László beszólt több hazai zenésznek, köztük Majkának is. A rapper nem hagyta szó nélkül a méltatlan sorokat.

Horváth az Indexnek beszélt, a zenés táncklub vezetője szerint értékesebb szellemi termékeket kellene gyártani, a rapper, valamint néhány kollégája művészetét pillanatnyi hóbortnak titulálta.

"A szellemi erőteret erősítenénk, ezért nézünk bambán, amikor a politika a Győzike, Majka és Kis Grófo által képviselt világot élteti, amelyet egy idő után se lenyelni, se kiköpni nem tudsz. Ahogy Mága Zoltánt is talán már elfelejthetjük, mert ezen szellemtelen produkcióknak nincs helyük szerintem a palettán" - mondta a szóban forgó interjúban az igazgató.

Majka nem hagyta ezt szó nélkül, haragját a közösségi oldalán is megosztotta, ott válaszolt az interjúban elhangzott gondolatokra.

"Horváth László szerint nekem, Majkának "nincs helye a palettán”. Győzikével meg Grófóval említ egy platformon (nagyon korrekten) engem, aki tíz éve csak zenekaros formációval lépek fel, a legnagyobb közönség előtt - akadt ki Majka. - Az egy dolog, hogy egyetlen koncertünkön sem lehetett ott. A húsosfazék közelében szeret inkább dörgölőzni. Neki simán belefér ebbe a misszióba, hogy legutóbb a PKÜ könnyűzenei szakmai kollégium elnökeként megszavazza a maga által vezetett intézménynek a maximális 37 milliós támogatást..."

Az eredeti írást itt találja.

Nemes cél érdekében fociztak

HATÁRÉRTÉK - kiállítás és könyvbemutató

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek