MegMinden
2023-02-20

Ultimátum

(origo.hu)

Hajdú Péter ultimátumot adott a barátnőjének

Igazán kalandosan indult Hajdú Péter és menyaszonya. Láng Eszter kapcsolata.

A Frizbi műsorvezetője és kedvese közel négy éve vannak együtt, tavaly februárban pedig megszületett a közös kisfiuk, Domi. A párMÁR RÉGÓTA KÉSZÜL AZ ESKÜVŐRE, ÁM ALIG VAN IDEJÜK A MEGSZERVEZÉSÉRE.A Blikk TV Címlapsztori című műsorában elárulták, hogy bár idén tavaszra tervezték, az évszám biztos, de nyáron vagy ősszel lehet a lagzi.

Arról is beszéltek, hogy kerültek össze. Egy tévéstúdióban találkoztakl először, ahol Eszter a kulisszák mögött dolgozott, Péter pedig vendégként érkezett, majd a Budapest Parkban futottak össze egy koncerten - ahova mindketten mással érkeztek. Azonban annyira egymásra hangolódtak, hogy azt vettük észre, hogy négy órán keresztü beszélgettek egymással.

– Nyilvánvalóan hetekig, hónapokig semmi nem történt köztünk, mert mindketten kapcsolatban voltunk. Nem ez a típus egyikünk sem – mondta Eszter. – Aztán kaptam egy ultimátumot – mert Peti akkor már szakított –, hogyHA AUGUSZTUS 31-IG NEM LÉPEK KI A KAPCSOLATOMBÓL, AKKOR EZ A DOLOG BEFEJEZŐDIK köztünk. 

Eszter alaposan átgondolta a döntését, majd augusztus 31-én – mindenki nagy meglepetésére – összecsomagolt és eljöttem a régi életéből, egy héten belül pedig már össze is költöztek.

 

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek