Sport
2024-04-04

Tavaszi triplázásra készül fiókcsapatunk

Második számú alakulatunk a vármegyei bajnokság következő fordulójában a Létavértest fogadja.

A Bestrong és az Egyek elleni siker után nem jött össze a tavaszi triplázás, ugyanis a Hajdúnánástól háromgólos vereséget szenvedett fiókcsapatunk. A következő fordulóban jó eséllyel ismét győzelmet ünnepelhetünk, és feljebb léphetünk a tabellán, ha sikerül mindhárom pontot begyűjtenünk a kiesőhelyek egyikékén álló Létavértes elleni mérkőzésen.

A piros-fehérek 2-3-13-as mérleggel szerénykednek a 13. pozícióban, eddig csak a Balmazújvárost és az Egyeket tudták felülmúlni. Góllövésben nem jeleskednek, csak 19 találatot jegyezhetnek – a mezőnyben ez a legkevesebb – kapujukat viszont 70 alkalommal vették be.

Legutóbb szeptember 16-án találkoztunk a Létával, mely párharcot Virág Gergő, Pinczés Krisztián és Bárány Bogát góljaival 3-1-re nyertünk meg. A szombati összecsapás a kötelező kategóriába tartozik, a győzelmen kívül minden más eredmény kudarcnak számítana. Kellenek is a pontok, a dobogó még belátható távolságra van, nyolc egység választ el minket a 3. helytől. Ha helyzeteinkkel jól sáfárkodunk, még a gólarányunkon is lehetne javítani.

Vármegyei I. osztály felnőtt 19. forduló

DEAC-II – Létavértes

04.06. 15:30      Böszörményi úti Campus

Ultra last minute utak Törökországba: így is felfedezheted a legnépszerűbb török városokat!

GALAXISOK – NAGYERDEI VÍZTORONY, ÁPRILIS 5. 20 ÓRA (VENDÉG: BARKÓCZI NOÉMI)

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek