Sport
2023-07-19

Támadó és belső védő érkezett

A DEAC az egyaránt 27 esztendős Lénárt Gergővel és Vincze Ákossal erősítette meg keretét.

A jövő héten kezdődik az NB III 2023/2024-es idénye, és természetesen az egyetemi futballcsapat vezetősége sem tétlenkedik a nyári felkészülés alatt. A gárda két labdarúgó leigazolását jelentette be szerdán, mindketten debreceniek, és a Hajdúszoboszló együttesének alkalmazásában álltak eddig.

– Sok ismerős arccal találkoztam az öltözőben, és az edzői stábot sem kellett bemutatni nekem – nyilatkozta a támadó, Lénárt Gergő. – Örülök, hogy itt lehetek, debreceniként hazatérhettem, és tudom, hogy jó csapathoz igazoltam. A Loki utánpótlásában nevelkedtem 18 éves kromtól 21-ig. Utána Mátészalkára kerültem, ezt követően egy évig a DEAC-nál is voltam, majd egy sérülést követően szerződtem Szoboszlóra. Bízom bene, hogy sikeres idényünk lesz a csapattal! – mondta Lénárt Gergő.

– Jó, hogy – ugyan viszonylag hosszú idő után –, de visszatérhettem a debreceni labdarúgásba – ezek már Vincze Ákos szavai voltak. – Gergőhöz hasonlóan én is DVSC-nevelés vagyok. A DEAC-nál remek csapat, kiváló közösség fogadott, illetve egy nagyszerú edzői gárda. Remélem, hogy kellően tudom segíteni a klubot abban, hogy elérje kitűzött céljait. A dobogóra mindenképpen szeretnénk odaérni a szezon végén, és minél előrébb végezve – osztotta meg velünk gondolatait Vincze.

Debreceni progrock a Campus Fesztiválon

Szereted a retro zenét?

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek