Sport
2022-09-26

Szilvásváradon álltak rajthoz lovasaink

Hétvégén a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont adott otthont a Platthy József Regionális Díjugrató Döntőnek, amelyen a DEAC több lovasa is elindult.

Az első napon a legjobb eredményt Gyulai Szandra érte el, aki Hélia nevű lovával a harmadik helyen végzett a 110 centiméteres döntőben. Az alappályát hibátlanul teljesítve, a második legjobb idővel került az összevetésbe, ahol ugyan egy akadályt levert a páros, de így is sikerült dobogón végezni.

Szombaton a 130 centiméteres felnőtt elődöntőben ifj. Szabó Gábor Chacrinue-nal, míg Szabó-Máriás Sára Medallal verőhiba nélkül ment végig, az idejük pedig a negyedik és a nyolcadik helyet jelentette.

Vasárnap a 115 centiméteres döntőben Gyulai Szandra az ötödik, testvére, Gabriella pedig a 9. helyen végzett. A nap záró száma a 135 centiméteres felnőtt regionális döntő volt, amelyen Szabó-Máriás Sára két hibátlan pályával a negyedik helyen végzett Medallal, míg Szabó Gábor és Chacrinue az összevetés során egy akadályt levert, így az ötödik helyen zárt.

Borítókép: Gyulai Szandra és Hélia

NYITRAI DANIELLA 

A Zeneművészeti Karon ülésezett a kuratórium

Jubileumi diplomásait köszöntötte az ÁOK

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek