Sport
2020-06-03

Az Extraligában indulhat a DEAC

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázóinak szeme előtt már a következő szezon lebeg. A csapat ezúttal is a legerősebb ellenfelekkel mérkőzhet meg, ugyanis a Magyar Röplabda Szövetség napokban hozott döntése értelmében a DEAC az Extraligában kezdi az idényt. A gárda kulcsemberei a jelek szerint maradnak a DEAC-ban.

Fodor Antal legénysége kitett magáért, hiszen az alapszakaszban elért harmadik helyezésének köszönhetően bejutott az Extraligába. A felsőházban sem jöttek zavarba Tóth Andrásék, ezt bizonyítja a Kecskemét és a MAFC ellen aratott fényes diadal. A Magyar Röplabda Szövetség néhány nappal ezelőtt meghozott döntésének köszönhetően az alakulatunk az ősszel újra az Extraligában vitézkedhet. A DEAC mellett a Pénzügyőr, a Kaposvár, a Kazincbarcika, a MAFC, a Kecskemét és Dunaferr áll rajthoz.

„Komoly bravúrnak tartom, hogy gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal vághatunk neki az új bajnokságnak. Több apró tényező vezetett ehhez, például a fiúk remekül érzik magukat a klubban, és az sem elhanyagolható, hogy semmilyen viszály nem nehezíti az életünket” – mutatott rá Fodor Antal.

A DKV is leáll egy percre

Többen álltak autóbusz-vezetőnek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek