Sport
2022-10-09

Nem sikerült megállítani az éllovast

A listavezető és veretlen BVSC-Zugló otthonában lépett fel a DEAC együttese a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 12. fordulójában.

A debreceniek legutóbb nem feltétlenül megérdemelt, 1-0-s vereséget szenvedtek a Putnok vendégeként, előtte azonban remek nyerőszériát tudhatott magának Sándor Tamás gárdája.

Az első félidő viszonylagos nyugalomban telt, ugyanis nem zörgették meg a hálót a csapatok. Kiegyenlített játék zajlott a gyepen, erősen “ikszszagúnak” tűnt a találkozó.

A második játékrészben megélénkült a meccs, és a BVSC-Zugló megszerezte a vezetést. A hátralévő időben igyekeztek a debreceniek, de nagyon nem sikerült közel kerülniük a BVSC kapujához. Három perccel a vége előtt eldőlt a meccs, amikor a házigazdák bevitték a második találatot.

A DEAC legközelebb a Hajdúszoboszló otthonában játszik.

– Az első félidőben felvettük a harcot a házigazdákkal, mindent megtettünk a jó eredményért. A szünet után igyekeztünk a magunk javára fordítani a mérkőzést, ám tartalékosak voltunk, így nem sikerült olyan minőségi cseréket végrehajtanunk, amivel megnyerhettük volna a találkozót – értékelt Sándor Tamás, csapatunk vezetőedzője.

BVSC-Zugló-DEAC 2-0 (0-0)
Gólszerző: Szalánszki (75., 87.)

DEAC: Ratku -Jankelic (Bényei), Papp, Korhut, Lakatos – Soltész, Sándor (Virág), Rauf – Szabó (Tóth), Bidzilya (Béke), Trencsényi. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Jogdíj

Pont nélkül zárt a Loki az Üllői úton

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek