Sport
2021-09-20

Hétvégi eredmények

A Debreceni Egyetem jégkorongcsapata egy pontot szerzett az Erste Liga nyitányán. Női futsalosaink rangadót nyertek, nem sikerült ugyanakkor a kéziseink Szeged elleni mérkőzése. Labdarúgóink helytálltak az NB I éllovasa ellen.

Jégkorong
A DEAC jégkorongcsapata pénteken a MAC HKB Újbuda otthonában játszotta az idei bajnokság nyitó mérkőzését. Az előjelek nem igazán voltak kedvezőek számunkra; a Szuperkupa-meccset elveszítettük, ráadásul kiváló kapusunkat, Hetényi Zoltánt ezen a találkozón is nélkülöznünk kellett. Ennek ellenére sikerült egy ponttal gazdagodni, mivel a rendes játékidőben 2-2-re végeztünk, a hosszabbítást azonban a hazaiak behúzták.

Részletek

Labdarúgás
A DEAC labdarúgócsapata a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB I-et jelenleg vezető Kisvárdát látta vendégül szombat délután. A papírforma alapján természetesen ellenfelünk számított az összecsapás esélyesének, ám nagyon könnyű dolga nem volt, hiszen jól tartottuk magunkat. Az első félidőben még 0-0 volt az állás, a szünet után azonban a vendégek két gólt szerezve eldöntötték a továbbjutást.

Részletek

Kézilabda
Második bajnoki mérkőzésén is vereséget szenvedett a DEAC kézilabdacsapata. A Pick Szeged U21 otthonában nagy küzdelem zajlott a két pontért, végül 28-27-re a hazaiak nyertek.

Részletek

Futsal
Vasárnap este női futsalosaink is lejátszották a 2021/2022-es szezon első bajnokiját. Quirikó Vivien tanítványai a nyáron remekül erősítő budaörsieket látták vendégül a DESOK-ban. A mieink gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték az összecsapást, ami 3-1-es hazai sikerrel zárult.

RUR-rangsor: élen az orvosképzésben

Lövöldözés a permi egyetemen, többen meghaltak

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek