Sport
2021-03-25

Nyert a Brassó Debrecenben és bejutott az Erste Liga döntőjébe

A Corona Brassó együttese 5-3-ra legyőzte a DEAC együttesét csütörtökön és ezzel bejutott a jégkorong Erste Liga döntőjébe.

Ezen a mérkőzésen is a vendégek szerezték az első gólt, Joshua Macfadden volt eredményes 5 perc után. A DEAC-nak azonban ezúttal is összejött az egyenlítés. A hazaiak kettős emberelőnybe kerültek, ezt pedig nem tudta kivédekezni a Brassó. Hugo Turcotte egalizált. A debreceniek ezt követően többet támadtak, és egy szabálytalanság után büntetőt is lőhettek. Hári Norbert azonban nem tudott túljárni a vendégek kapusának eszén, így 20 percnyi játék után 1-1-re állt a mérkőzés.
A második játékrész felénél átvette a vezetést a DEAC. Dmitry Pestunov góljával fordította meg az eredményt a hazai gárda (2-1). A harmad végéhez közeledve tovább növelte előnyét a DEAC. Hugo Turcotte megszerezte második gólját a mérkőzésen, ezzel 3-1-re vezetett a hazai alakulat.
Az utolsó harmadban azonban ismét feltámadt a Brassó. Egymás után 4 gólt szereztek, így kialakult a 3-5-ös végeredmény, amivel a Brassó jutott a döntőbe.
A másik elődöntőben a Csíkszereda hosszabbításban szerzett góllal 4-3-ra legyőzte a Ferencváros, így 4-2-es összesítéssel bejutott az Erste Liga döntőjébe.

 

Díszkivilágítás a Magyar Nemzeti Múzeum homlokzatán

Elektromos hulladékgyűjtők a "zöld" fejlődésért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek