Sport
2022-09-01

Nehéz terepen bizonyíthatunk

Rácz Zsolt elmondta, a Debreceni Egyetem alakulata a hiányzói ellenére is reménykedik abban, hogy jó eredménnyel zárja a péntek esti rangadót.

Két fordulót követően a Veszprém mellett csak az Aramis büszkélkedhet makulátlan mérleggel a férfi futsal NB I-ben. Ez az információ azért releváns a DEAC szempontjából, mert péntek este pont a budaörsiekhez fog utazni. Elek Gergő legénysége sem rajtolt egyébként rosszul, mivel előbb az Újpest csarnokában szerzett értékes pontot (2-2), aztán az ELTE-BEAC ellen magabiztosan nyert a DESOK-ban (7-1).

– Az Aramis csarnokában mindig nehéz és gólgazdag meccset szoktunk játszani, szerintem ez most sem lesz másképp. A Pest megyeiek legutóbb a berettyóújfaluiakat fektették két vállra hazai környezetben, ami szintén óvatosságra inthet minket. Az előző idényben is közel jártak a felsőházhoz, szerintem idén bejuthatnak a legjobb hatba, ehhez a bravúrpontok mellett a kötelező mérkőzéseket is hozniuk kell. Úgy vélem, Bognár Bence és Büki Baltazár a két legfontosabb húzóember, ők már hosszú évek óta együtt játszanak, vagyis remek közöttük az összhang. Nálunk Berecz Rafael mellett Tóth Attila sem léphet pályára, ettől függetlenül bízunk a jó eredményben – nyilatkozta Rácz Zsolt.

Az előző idényben valóban potyogtak a gólok az Aramis-DEAC összecsapáson, amely végül 5-7-es végeredménnyel zárult. Érdekesség, hogy az ütközet első találatát Rácz szerezte a 10. percben.

Férfi futsal NB I 3. forduló
Aramis SE-DEAC
2022. 09. 02. (péntek) 19:35, Aramis SE Futsal Csarnok

Gólyák buzdították az egyetemi focicsapatot

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek