Sport
2021-08-03

Bévárdi Zsomborral szerződést hosszabbítottunk

Szerződést hosszabbított a DVSC többszörös utánpótlás-válogatott labdarúgójával, Bévárdi Zsomborral.

A 22 esztendős futballista eredeti posztját tekintve támadó, ám az utóbbi időben jobb oldali védőként számított rá a szakmai stáb. Ezen a poszton is helytállt, azonban a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen egy sorral előrébb szerepelt, ráadásul egy szépségdíjas góllal biztosította be a Loki győzelmét.

Klubunk 2024 nyaráig írt alá Bévárdi Zsomborral, aki honlapunknak adott nyilatkozatában boldogan elmondta, nagyon örül a hosszabbításnak, már csak azért is, mert maximálisan érzi a klub bizalmát.  

– Tényleg azt mondhatom, nagyon jól érzem magam a DVSC-nél, bár hosszú volt az az út, amely idáig vezetett. Bízom benne, idén stabil NB I-es játékossá válhatok, de voltak olyan pillanatok, amikor nem gondoltam volna, hogy elkövetkezhet ez a pillanat. Ezúton is szeretném megköszönni a Debrecennek, hogy nem mondott le rólam és bízott bennem akkor is, amikor nem tűnt biztosnak, hogy beváltom az eredetileg hozzám fűzött reményeket. Örülök a bizalomnak, ezt a lehetőséget nem engedem el, nem veszek vissza, hanem dolgozom tovább. A pályafutásom végén nem egy egyszezonos élvonalbeli karriert szeretnék magam mögött tudni.

 

Bévárdi Zsombor tehát több poszton is feltűnt már a Lokiban, kíváncsiak voltunk, melyiket érzi igazán a magáénak.

– Az NB II-es szezon leginkább a tanulásról szólt jobb oldali védőként. Úgy vélem, abban az osztályban előfordult pár taktikai és helyezkedési hiba, de összességében jól megoldottam a feladatom. Az NB I már egy másik kávéház, itt sokkal jobban kell figyelni a védekezésre. Elfogadtam már, hogy lehet, a karrierem végéig védő leszek, ám úgy állok hozzá, ennek a posztnak a sajátosságait is minél jobban elsajátítsam. Készen álltam a feladatra, ám az AS Roma elleni felkészülési találkozón Szécsi Márk sérülése után feljebb tolt a mester. A középpályán még jobban éreztem magam, kötetlenebb poszt a számomra, és jelen pillanatban ott talán jobb teljesítményt tudok nyújtani. Ettől függetlenül ott törekszem a maximumra, ahol lehetőséget kapok.

A Budapest Honvéd elleni szezonnyitó második félidejében beindult a Loki-henger, a találkozó hajrájában pedig a szerződést hosszabbító Bévárdi szemet gyönyörködtető gólt szerzett.

– Egy kényszerítő után kaptam labdát a tizenhatoson belül, és talán visszaguríthattam volna Ugrai Rolinak a labdát, úgy döntöttem, befordulok és megpróbálom lerázni a védőket. Ez szerencsére sikerült és ki tudtam lőni a hosszú alsót. Sok sikerélményem nem volt még az élvonalban, de az biztos, hogy ez volt az eddigi legszebb és legfontosabb találatom az NB I-ben. Bízom benne, minél tovább kitart a jó kezdés mind egyéni, mind csapatszinten.

Forrás: dvsc.hu

„Szívmelengető volt a Szent Damján táborban járni!”

Újabb országos ritkaság a Debreceni Állatkertben!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek