Sport
2022-08-29

Kupasiker után bajnoki győzelmet ünnepelne a DEAC

A Sényő ellen javítana bajnoki mérlegén szerdán Debreceni Egyetem csapata.

Szombaton a MOL Magyar Kupában lépett pályára Sándor Tamás együttese, legényei pedig sikeresen vették a második akadályt. A rendes játékidőben még nem született döntés, ám a hosszabbításban Kerekes és Bidzilya góljaival kiharcolták a továbbjutást az egyetemisták.

Négy nap pihenőt követően ismét pályán láthatjuk a csapatot, de szerdán már bajnoki pontokért szállnak harcba Bereczkiék. A 6. fordulóban a Sényő érkezik a SportCampusra, mely gárda a 16. helyet foglalja el a táblázaton. A szabolcsiak a legutóbbi játéknapon 1-1-re végeztek a Körösladánnyal, ám hétvégén nem léptek pályára, így pihentebben várhajták a DEAC elleni párharcot.

Az egyetemisták javítani akarják nem túl fényes mérlegüket, győzelemmel szeretnék megörvendeztetni szurkolóikat. Kellenek is a pontok, hogy tudásának megfelelő pozíciót foglalhassa el a táblázaton a gárda. A kupasiker kellő önbizalommal vértezhette fel a játékosokat, remélhetőleg a 120 perc fáradalmait a szerdai párharcig ki tudják pihenni és a bajnoki akadályt is sikerrel veszik.

NB III Keleti csoport 6. forduló

DEAC – Sényő

08.31. 17:30 Egyetemi Sporttelep

Papp László

Hétközi mérkőzés vár a Lokira

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek