Sport
2022-08-29

Hétközi mérkőzés vár a Lokira

Az OTP Bank Liga keddi játéknapján Zalaegerszegen folytatja bajnoki sorozatát a DVSC.

A mezőkövesdi fiaskó után szombat este egy pontot szerzett Joao Janeiro együttese, mely gárda a Puskás Akadémiát fogadta a Nagyerdei Stadionban. Bár az első félidőben Dzsudzsák előnyhöz juttatta csapatát, melyet sokáig őriztek a piros-fehérek, és már úgy nézett ki, első győzelmüket ünnepelhetik, ám az utolsó percekben a felcsútiak kiénekelték azt a bizonyos sajtot a debreceniek szájából. Az igazat megvallva, a második félidő helyzetei alapján, a Fejér megyeiek elvihették volna mindhárom egységet a cívisvárosból, azt, hogy ez nem sikerült nekik, köszönhető Hrabinának, aki bravúrokat bemutatva őrizte kapuját.

Sok idő nincs kipihenni a fáradalmakat, ugyanis hétközi fordulót rendeznek az élvonalban, a keddi játéknapon ismét pályára lép a Vasutas. Hétfőn már elutazott a csapat, ugyanis az úti cél az ország másik végén található, pontosabban Zala megyében. A piros-fehérek velük azonos pontot gyűjtő Zalaegerszeg otthonában vizitálnak.

A Zete fájó pofonba szaladt bele hétvégén, az újonc Kecskemét 3-1-re felülmúlta Ricardo Moniz együttesét, ráadásul egyik alapemberét is elveszítette a csapat, ugyanis Huszti Andrást a 41. percben kiállította a játékvezető. A kék-fehérek kerete azért nem rossz, tudják pótolni kedden az eltiltott játékost.

A DVSC első győzelmét szerezné meg, ám a Zalaegerszeg se nyert még saját közönsége előtt, így várható, hatalmas csata lesz a pontokért. Nem tudni, a Loki szakvezetője ismét rotál-e – gyaníthatóan igen – de akik pályára lépnek kedden, mindent meg kell tenniük a siker érdekében.

OTP Bank Liga 6. forduló

Zalaegerszeg – DVSC

08.30. 20:00      ZTE Aréna

Kupasiker után bajnoki győzelmet ünnepelne a DEAC

Táncos siker Olaszországban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek