Sport
2021-08-04

Remek programok várják a szurkolókat a DVSC -Újpest rangadó előtt

Vasárnap kora délutántól mindenki jól érezheti magát a Nagyerdőn, a DVSC-Decathlon családi napon.

Tavaly órási sikert aratott klubunk azon kezdeményezése, hogy tartalommal töltse meg a mérkőzések előtti órákat a Nagyerdei Stadion környezetében. Tavasszal a Covid-járvány miatt ezek a családi napok kényszerűségből elmaradtak, ám most újra lehetőség nyílik arra, hogy minden szurkolónk, kicsi és nagy egyaránt jól érezhesse magát a stadionnál már jóval a várva várt meccs előtt.

Vasárnap 17.45-től a DVSC az Újpestet fogadja, a DVSC-Decathlon családi nap ingyenes(!) programjai pedig már kora délután elkezdődnek. Lesz görkorcsolyázás, rollerezés, gördeszkázás, focikapu, kosárpalánk, pingpong asztal, ugrálókötél, hulahopp karika és tenisz is, a különböző játékokon való részvétel pedig nemcsak szórakoztató lehet majd, hanem értékes nyereménnyel is járhat.

Szervezünk célba dobó versenyt kapura (0-14 éves korig), dekázó versenyt (nincs korhatár), büntetődobó versenyt kosárra (nincs korhatár), és ugráló kötéllel való viadalt is (nincs korhatár). A legjobbak játékonként 2 darab belépőjegyet nyerhetnek a DVSC soron következő hazai mérkőzésére a Nagyerdei Stadionba (2021. 08. 21. ,16:00, DVSC–ZTE FC). A nevezéseket a jatek@dvsc.hu e-mail címre várjuk pénteken 14.00 óráig. Az vehet részt a versenyen, aki az előzetes regisztrációt elvégezte.

De nemcsak a sport dominál majd, egyéb színes programok is várják a drukkereket. Érkezik majd helyi hangulatfelelős, fellép a Piruett Tánc Stúdió és a Kenguru tánc-sportegyesület is, emellett természetesen ételből-italból sem lesz hiány: a Red&White-ban és annak teraszán kiváló street food finomságokat és többek között friss csapolt sört fogyaszthatnak a szurkolók.

Érdemes tehát nemcsak a kezdésre beesni, hanem már kora délután kisétálni a Nagyerdőre: a Loki-Újpest hangulata extrának ígérkezik, de már előtte is kiváló lesz az atmoszféra a stadionnál. Mindenkit szeretettel várunk!

https://dvsc.hu/

Tállai András: a kormány újraindította a gazdaságot, és ennek a magyar családok lesznek a nyertesei

Új magazin

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek