Sport
2024-04-25

Látványos bemutatók a DEAC Családi napon

A számos program mellett egészségsarok is várja a kilátogatókat.

Már csak néhány nap, és ismét benépesül a DEAC Sportcampus. Idén a Mozdulj együtt, Debrecen! és az országos Sportoló Nemzet programhoz is csatlakozva várunk mindenkit szeretettel a május 1-jén, szerdán rendezendő családi napra.

Ahogy arról már beszámoltunk, a DEAC-kaland keretein beül a szakosztályainknál pecsétgyűjtésre lesz lehetőség, amely után értékes nyereményekre lehet szert tenni, a legkisebbeket pedig ugrálóvár és kézműves sarok várja.

Az esemény ideje alatt a Dér juice Egészségponton a SET (Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ) közreműködésével ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt az érdeklődők.

Több látványos bemutatóval is készülünk! Délelőtt 11:30-kor a sétafocicsapatunk lép pályára, és megtudhatjuk, ebben a speciális sportágban mik a szabályok, mire kell odafigyelni és elsősorban kiket várnak az együttesbe. Délben a cheerleaderek koreográfiáját csodálhatjuk meg, majd 13 órakor a shotokan karate utánpótlásversenyzői tartanak bemutatót. A sort 14 órakor a mazsorettesek zárják.

A Campus Rádió végig a helyszínről közvetít, a nap folyamán a riporterek számos sportolónkkal, szakosztályvezetővel boncolgatnak majd érdekes témákat.

A rendezvény ingyenes! A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes tömegközlekedéssel, gyalogosan, vagy kerékpárral érkezni.

Karriernap az Angol-Amerikai Intézetben

Kísérletezek, hogy valami egyedi dolog születhessen, amit még senki nem csinált. - Roy interjú

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek