Sport
2024-04-26

Négy hazai meccs itthon

A Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata az 5-8. helyért folytatja a Honvéd ellen. Itthon lépnek pályára a labdarúgók, a futsalosok és a női röplabdázók. A kézisek idegenbe utaznak.

Kosárlabda

A Zalaegerszeg elleni párharc ötödik mérkőzésen elszenvedett egypontos vereséget követően eldőlt, hogy a DEAC kosárlabdacsapata az 5-8. helyért folytathatja a rájátszás küzdelmeit. Az ellenfél a Budapesti Honvéd lesz, az egyik fél második győzelméig tartó párharc első felvonására vasárnap 18 órától kerül sor az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

 

Röplabda

Hazai pályán zárja a szezont a DEAC női röplabdacsapata. Az NB II Kelet alsóházában már biztosan élen végző fekete-fehérek ellenfele szombaton 17 órakor a Jászsági RK lesz a DESOK-ban.

 

Labdarúgás

Vendéglátóként vár feladat a DEAC gárdájára a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjának 26. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozón a harmadik helyen álló Cigánd ellen lépnek pályára Urbin Péter tanítványai a Dóczy utcai sportcampuson.

 

Kézilabda

Április 26-án, pénteken 18:30-kor a Vecsés otthonában vendégszerepel a DEAC a férfi kézilabda NB I/B 27. fordulójában.

 

Futsal

Április 29-én, hétfőn megyei rangadón lép pályára a férfi futsal NB I felsőházában a Debreceni Egyetem alakulata. A fekete-fehérek 18:30-kor az MVFC Berettyóújfalut fogadják a DESOK-ban.

Esti Kornél

SOMVIRÁG – Tavaszi daloskönyv

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek