MegMinden
2024-03-29

Németh Hunor Vajk

(nb1.hu)

Hosszú távra szóló kontraktust kötöttek a magyar futball egyik legnagyobb reménységével.

A dán FC Köbenhavn a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Németh Hunor Vajk meghosszabbította a szerződését a dán klubnál. A koppenhágaiak a közleményükben azt írták, hogy hosszú távra szóló kontraktust kötöttek a magyar futball egyik legnagyobb reménységével.

Németh március 16-án lett 17 éves, ennek ellenére az ifi BL mostani szezonjában 8 meccsen szerepelt, a fellépéseit két góllal zárta.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az FCK-val hosszabbítottam, hiszen a kedvenc klubom, 3 éves korom óta vagyok a szurkolója. Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy FCK-játékos legyek és debütálok a Parken-ben. Nagyon várom, hogy ez valósággá váljon, de tudom, ehhez további kemény munkára lesz szükség. Szeretek az élre állni, dominálni, beleállni a dolgokba és felelősséget vállalni a csapatért, erre a középpályás pozíciómban pedig kiváló lehetőségem van” – idézi a daniasport.hu Németh Hunort.

Németh elmondta, a következő célja az, hogy minél közelebb kerüljön a felnőttcsapathoz. Hozzátette, az U19-es bajnokságot szeretné megnyerni a csapatával idén. Németh Hunor a magyar U17-es válogatott csapatkapitánya.

Az eredeti írást itt találja.

Gravina in Pugli

Kisemlősök

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek