MegMinden
2023-11-30

Vonzalom

(nuus.hu)

Jákob Zoltán elárulta, hogy vonzódik-e a férfiakhoz.

Az édesapa eddig figyelmen kívül hagyta ezeket a találgatásokat és érdeklődéseket.

A Nagy Ő fináléjában Jákob Zoltán úgy döntött, a 20 éves Natitól búcsúzik, mivel inkább a 31 éves Bettivel szeretne kapcsolatot kialakítani. Ahogy lement az utolsó epizód is, újból folytatták az ismerkedést és egy étterembe vezetett az útjuk. Pár hete azonban már nem érkezett pozitív hír róluk, Betti a saját könyve dedikálására se kísérte el a milliárdost, mondván, nem akarja elterelni róla a figyelmet.

Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor

– ecsetelte a szakításukkal kapcsolatban lapunknak, majd azt is elmondta, hogy békésen zárták le a dolgot a választottjával.

A körömbiznisz és a kisugárzása miatt a Crystal Nails feje többször is megkapta már azt a kérdést, hogy valójában a nők vagy a férfiak után érdeklődik, vagy esetleg mindkettő nem szóba jöhet-e nála. Az édesapa eddig figyelmen kívül hagyta ezeket a találgatásokat és érdeklődéseket, de most a szakítást bejelentő videója alatt megválaszolt egy kérdést ebben a témában.

Te inkább a palikat keresed mint nőket!

– érkezett a feltételezés egy férfi kommentelőtől, mire Zoli frappáns válasszal vágott vissza:

Csak szeretnéd

– írta a hozzászólásba sokat sejtetően.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek