MegMinden
2023-12-18

Kontextus

(vadhajtasok.hu)

Lehullt a lepel Koncz Zsuzsa viselt dolgairól.

A Kontextus Youtube-csatornáján Mező Gáborral beszélgetett Andor Éva.

A sokrétű, számos témát érintő interjúban Mező Gábor újságíró, a Századvég kutatója azokról a közéleti szereplőkről beszélt a közelmúltban megjent, A kultúra megszállása című könyve kapcsán, akik a rendszerváltás előtt és után is segítettek a baloldalnak megtartani a hatalmat.

Szóba került Hofi Géza, Juszt László és még a Szomszédok sorozat is.

Koncz Zsuzsáról a liberálisok és a baloldal szimbólumáról, ikonjáról is lehullt az igazságot takaró lepel:

"Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható.

Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt.

Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél".

Az eredeti írást itt találja.

Természettár

Eric Weinstein

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek