MegMinden
2023-11-13

Fradi

(rtl.hu)

Győzike után már Alekosz is a Fradinak drukkol.

Lipcsei-mezzel a vállán, szivarral a szájában lépett elő fradistaként Alekosz. 

Lipcsei-mezzel a vállán, aláírt Gera Zoltán-mez előtt, szivarral a szájában árulta el Alekosz, hogy a Ferencvárosnak szurkol – szúrta ki a 24.hu.

Ő már a második celeb az utóbbi időben, aki látszólag hitet tesz a Fradi mellett: legutóbb nagy port kavart a szurkolók körében, hogy Gáspár Győző egyik napról a másikra lett Fradi-szurkoló. 

A 24.hu szerint a kommentelők sem hagyták szó nélkül Alekosz posztját, néhányan azt írták, hogy „nincs szükség egy újabb Gáspár Győzőre” a csapatnál.

1995 óta minden hazai meccsen kint vagyok. Simon Tibi! Egyszer voltam siófokon idegenben, de esett

– másolta be ezt a szöveget több hozzászólónak Alekosz. 

A celebet ismerve ugyanakkor az sem kizárt, hogy csak viccből bújt elő Fradistaként. Alekosz márciusban azzal büszkélkedett a Fókusznak, hogy hogy 4-5 szeretője van egyszerre, köztük egy 55 éves grófné.

Korábban a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen kórusban, rasszista rigmusokkal szidták a szurkolók Győzikét, aki később azt mondta: „Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet”. A fideszes Kubatov Gábor is védelmébe vette a sztárt. Azt írta: „Nálunk nem számít, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért”.

Az eredeti írást itt találja.

BACKSTAGE

Nem csak az fontos, ami védett!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek