MegMinden
2023-09-18

Dominik

(goal.com)

Szoboszlai Dominik elárulta, hogy mi Jürgen Klopp sikerének a titka

A német szakember szenvedélye magával ragadja a játékosait.

A Liverpool 3–1-re nyert a Wolverhampton otthonában az angol bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján. Annak ellenére, hogy a Farkasok már a hetedik percben megszerezték a vezetést Hee-Chan Hwang találatával, a Liverpool a második félidőben meg tudta fordítani az összecsapást. A mersey-partiak magyar középpályása, Szoboszlai Dominik elárulta, mi volt a titka a hősies fordításnak:

„A félidőben azt kérte tőlünk az edzőnk, hogy sokkal többet tegyünk bele. Beszélt nekünk a szenvedélyről és arról, hogy mire van szükségünk a második félidőben. Formációt is váltottunk, ezt követően mindenkinek jobban ment a játék, tettük a dolgunkat és sikerült is fordítani."

Jürgen Klopp formációt változtatott a második félidőben Luiz Diaz becserelésével, ennek következtében Szoboszlai hátrébb került a középpályán. Azonban a 22 éves középpályásnak nem volt semmiféle problémája a váltással:

„Amennyiben kicsit hátrébb kell játszanom, akkor természetesen ott játszom. Való igaz, hogy több volt a védekező feladatom, de ugyanúgy próbáltam segíteni a támadásokat. Próbálkoztam távoli lövésekkel is, de ezúttal nem jött össze a gól, de majd legközelebb."

Végezetül a magyar válogatott csapatkapitánya elmesélte, hogy mennyire boldog, hogy ilyen gyorsan sikerült beilleszkednie új csapatába:

„Nos, csak teszem a dolgomat, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyorsan ment. Köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik sokat segítettek nekem a beilleszkedésben, és köszönöm Jürgen Kloppnak is, aki ilyen sok játékidőt ad, hogy megmutassam magam a Premier League-ben és ebben a csapatban. Csak ezt szeretném folytatni."

Az eredeti írást itt találja.

Halálos iramban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek