MegMinden
2022-02-26

Chelsea

(nso.hu)

Abramovics döntött, átadta a klub felügyeletét

Roman Abramovics, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea orosz tulajdonosa a csapat hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy átadja az irányítást a klub jótékonysági Alapítványának.

Abramovics közleménye:

„A Chelsea-nél tulajdonosként töltött közel húsz éves időszakom alatt mindig egyfajta gondnokként tekintettem a klubnál betöltött szerepemre, akinek az a dolga, hogy amennyire csak lehet, biztosítsa a klub sikerességét, építse a jövőjét és pozitív szerepet töltsön be a közösségünkben. Mindig a klub érdekeinek a leginkább megfelelő döntéseket hoztam meg. Elkötelezett maradtam ezen értékek mellett. Ezért a mai napon átadom a klub felügyeletét és gondozását a Chelsea jótékonysági Alapítványának. Hiszem, hogy jelenleg ők vannak a legmegfelelőbb helyzetben, hogy vigyázzanak a klub értékeire, a játékosokra, a személyzetre és a szurkolókra.”

Bár a közlemény nem írja le a konkrét okot, és nem fűztek hozzá semmilyen magyarázatot, egyértelműnek tűnik, hogy az orosz–ukrán háború áll a döntés hátterében.

Az eredeti írást itt találja.

A Debreceni Egyetem kiáll a béke mellett

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek