MegMinden
2023-06-16

Ex-szex

(she.life.hu)

Összekeveredni az ex-szel: mindenki csinálja, pedig tudjuk, hogy nem kéne.

Erről a kérdésről beszélni pont olyan mintha a hüvelygombáról kéne. Mindenki tudja, hogy létező jelenség, de nem szívesen beszélünk róla. Kellemetlen.

Inkább letagadjuk és azt mondjuk, hogy velünk bizony még soha nem fordult elő.

Igazam van, vagy igazam van?

Hát akkor drágáim, íme 5 érv, ami ellene, és 5 érv, ami mellette szól, csak hogy mindenki saját belátása szerint dönthessen.

Szex az ex-szel - Érvek mellette:

Az első és legfontosabb érv, hogy nem növeled a létszámot. Nekünk, nőknek azért nem árt vigyázni a jó hírünkre, és nem árt ha egy elhajított kő a városban nem mindenképp olyan férfi fejére esik, akivel már történt ez az amaz. Mert egy nő nagy szexuális étvággyal egyenlő a cafkával... ugye.

Ha már cafkát említettem, legalább addig se nyomul rá az a szomszéd luvnya az exedre, amíg még mindig látja az autódat a ház előtt parkolni. Remek megtévesztése az ellenségnek.

Tudja mit szeretsz, és már évekkel esetleg hónapokkal ezelőtt beidomítottad magadnak. Mármint... mint egy tigrist, aki azelőtt csak vadul neked esett. Így a kielégülés is garantált. (Ha nem, akkor egy ponttal többet tehetsz magadnak a miért NE szexelj az ex-szel vázlatponthoz.)

Biztos, hogy tudni fogja a nevedet másnap. Már egy ideje átkozza...

Másnap nem kéred meg, hogy maradjatok barátok, mert irtó sok köptetőt ittál az este, és totál beálltál tőle... és persze nem emlékszel semmire, meg ilyenek. Nem kell pénzt költened taxira és fejvesztve hazamenekülnöd imádkozva azért, hogy ugye nem történt az éjjel semmi köztetek.

Szex az ex-szel - Érvek ellene

Na ez a rész kicsit komolyabb hangvételű lesz...TALÁN. Szóval nem árt azt leszögezni, hogy az ilyen esetek többségében az egyik fél még biztos, hogy érez a másik iránt valamit. És abban bízik, hogy a nagy döngetések közepette majd újra fellobban az a bazi nagy láng, amivel azelőtt égtetek. Nem lobban fel. Utána pedig jöhet a lelki terror és a lelkiismeret-furdalás, meg a KIHASZNÁLTÁL, TE SZEMÉT üvöltése. Ámen.

Élő adásban elevenedik fel benned, hogy milyen arcot vág szex közben. Eszedbe jut, hogy ilyenkor szörnyen fest. És amúgy is egy önző állat, hogy megint csak itt hörög feletted mint egy tenyészdisznó. Ha ugyanabba a pocsolyába sem lépsz kétszer, akkor feltenném a kérdést, miért is dagonyázol most itt tulajdonképpen?

A lehető legrosszabb eset, mikor rájössz, hogy te még mindig szereted. És csak fekszel alatta megint mint egy leterített préda, neki meg csak épp bent maradtál a híváslistájában, mialatt félretárcsázott. Kíméld meg magad ettől és inkább vegyél magadnak egy új játékszert!

Komolyra fordítva a szót, egy szakítás rettentő mély nyomot hagyhat bennünk. Nagyon nehezen lépünk túl rajta, és mikor már begyógyultak a sebek, azokat jobb nem újra feltépni. Az ember alapvetően önző, és nem akarja észrevenni azt, amikor a másiknak fájdalmat okoz, márpedig ezzel azt fogsz. Széles a repertoár, inkább Tinderezz magadnak valakit, de ne gázolj át a másikon csak azért, hogy neked jó legyen... ha nem muszáj.

Egy jó tanács: Ha te vagy az aki már túl van a másikon, és csak a vágyait szeretné kielégíteni, esetleg egy jót nosztalgiázni... Na, akkor te leszel a fő szemét és jobb, ha távol tartod magad az exedtől, mert ő lesz az, akinek bizony fájni fog.

A melegített húsleves mindig savanyú. MINDIG. És nagyon ritka az az eset, amikor az a bizonyos húsleves még nem hűlt ki. Hitegetheted magad, hogy az újrakezdés sikert arat, és az egymástól távol töltött idő mindkettőtöket rádöbbenti majd arra, hogy nem tudtok egymás nélkül élni. Megesik az ilyen, nem tagadom. Vannak ilyen sikersztorik, hallottam ehhez hasonló legendákat egyes indián törzsekből. De hidd el nekem, jobb ha elengeded.

Csernus Imre rettentően bölcs szavaival zárnám soraimat:

"Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz."

Az eredeti írást itt találja.

Lakó Zsigmond

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek