MegMinden
2022-09-18

Tenisz

(atv.hu)

Hajmeresztő összegért árulják a jegyeket Roger Federer utolsó mérkőzésére.

A svájci teniszező csütörtökön váratlanul bejelentette a visszavonulását, a pályafutása utolsó mérkőzését a jövő heti Laver-kupán fogja lejátszani.

A 20-szoros Grand Slam-győztes svájci teniszező bejelentése után az átlagosnál is nagyobb lett a kereslet az idén Londonban rendezendő eseményre, ahol a Team Europe találkozik a Team Worlddel. Rogerer bejelentése napján a jegyeket árusító hivatalos oldal elképesztő terhelést kapott, miután ezrével próbáltak meg hozzájutni az emberek az utolsó belépőkhöz. 

A Stubhub internetes portálon bárki továbbadhatja a jegyét, azonban a pályához legközelebb szóló belépőkért elképesztő összegeket próbálnak meg elkérni. Csütörtökön még 23 900 fontért árulták itt a jegyeket, de péntekre több mint a duplájára emelkedtek a jegyárak, és már 59 000 fontot kérnek el egy belépőért, ami átszámítva 27 ezer forintot jelent - írja az Index.

A svájci legenda azonban megnyugtatott mindenkit, aki nem kapott jegyet az utolsó mérkőzésére. Bejelentésében úgy fogalmazott, bár a Laver-kupa lesz az utolsó tétmérkőzése, de leszögezte: a jövőben is visszatér majd a teniszpályára, csak a Grand Slam-versenyeken és az ATP tornáin nem fog szerepelni. Az idei Laver-kupát szeptember 23. és 26. között rendezik meg a Londonban található O2 Arénában.

Az eredeti írást itt találja.

Párkapcsolat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek