MegMinden
2022-09-18

Párkapcsolat

(femina.hu)

Ennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban a coach szerint .

Jake Maddock coach megosztó tanácsaival vált hírhedtté a neten. Elmondta azt is, hogy szerinte hány év az ideális korkülönbség egy kapcsolatban, és a férfinak vagy a nőnek kell idősebbnek lennie.

A párok közti korkülönbség régóta téma, rengeteg vita születik abból, hogy ki szerint mennyi az ideális, és ha az egyik fél sokkal idősebb vagy épp sokkal fiatalabb, akkor sok rosszalló tekintettel, kéretlen véleménnyel találkoznak együtt töltött éveik során.

Persze, a kutatók és a szakértők is számos alkalommal vizsgálták a kérdést, most pedig egy coach igencsak meglepő elmélettel állt elő. Véleményén az egész net felháborodott.

Ennyi az ideális korkülönbség a coach szerint

Az ausztrál Jake Maddock - aki saját bevallása szerint több ezer embernek segített már - úgy véli, nagyon ritkán működik csak egy olyan kapcsolat, ahol egy nő egy fiatalabb férfival randevúzik. Hozzátette, szerinte biológiai oka van annak, hogy a nőknek idősebb partnert kellene keresniük, és szerinte az 5-10 év különbség a megfelelő, és a 10 a leginkább ideális.

- A férfiak és a nők érzelmi érése különböző időpontokban következik be. A szakértők szerint a férfiaknak körülbelül tíz évvel tovább elérni a teljes érzelmi érettséget, mint a nőknek - nyilatkozta a FEMAIL-nek. Azt is elárulta, hogy egy idősebb férfi kevésbé fél az elköteleződéstől, és határozottabb, jobban tudja, mit akar egy kapcsolattól, sőt a problémákat is érettebben tudja kezelni. 

Mindezek mellett arra is rámutatott, hogy szerinte az idősebb férfi „férfias energiája” ilyenkor kiteljesedhet, a nőknek pedig arra van szüksége, hogy „nőies energiájukat” erősítsék, és kövessék a férfit, akié az irányítás, és aki domináns a kapcsolatban, ráadásul ettől csak még vonzóbbak a partnerük szemében.

Az eredeti írást itt találja.

Hétfőn benyújtjuk a jogszabály-módosítások első csomagját az Országgyűlésnek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek