MegMinden
2022-09-18

Tesók

(cosmopolitan.hu)

Kiderült, ki a legszebb Kardashian-lány .

A szakértők összehasonlították és kielemezték, hogy pontosan melyik Kardashian-Jenner lánynak van a legszebb arca

Kardashian-Jenner lányok híresen csinosak, rengetegen vannak, akik a világ legszebbjeinek tartják őket — ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy vannak olyan nők, akik akár több száz millió forintot is ráköltenek arra, hogy minél jobban hasonlítsanak rájuk.

Azt azonban érdemes tudni, hogy az ő arcuk sem tökéletesen szimmetrikus, sőt, részleteiben nagyon is különböznek egymástól. Most viszont a szakértők részletesen kielemezték és összehasonlították a Kardashian-Jenner lányok arcát azért, hogy végre kiderüljön, ki is a legszebb közölük!

A szakértők az ókori Egyiptomban is használt aranymetszés szabályával számolták ki, hogy pontosan melyik Kardashian-lány arca a legszebb. Ez pontosan azt jelenti, hogy megvizsgálták, melyikük arca mutatja ki a 3.2.3 arányt, ami állítólag a tökéletes harmóniát alkotja meg a szimmetria és az aszimmetria között. Nos, kiderült, az eredmény pedig bámulatos!

A szakértők először is egy számítógépes program segítségével sorra mixelték össze a Kardashian-Jenner lányok arcait, majd azok arányát számolták ki először. Végül kizárásos alapon megnézték, hogy melyik az a lány, akinek az arca a legtöbbször érte el 3.2.3 arányt.

Az eredeti írást itt találja.

Szurkolói információk a kupameccsre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek