MegMinden
2022-01-12

K.K. Downing nélkül

(langolo.hu)

Négytagú lesz a Judas Priest!

 

NÉGYTAGÚ LESZ A JUDAS PRIEST, SNEAP KIAKADT A KIRÚGÁSÁN, DE A RAJONGÓK IS K.K. DOWNINGOT KÖVETELIK VISSZA

 

Tavaly év közepén Andy Sneap még azt nyilatkozta, hogy részt vesz a Judas Priest félévszázados jubileumi turnéján, egy mai közlemény viszont ezt keresztül húzta. Sneap ugyanis visszatér fő szakmájához, a producerkedéshez, viszont senki nem száll be a helyére. Illetve nem is az ő helyére, hanem a Parkinson-kórja miatt az aktív színpadon zenéléstől visszavonult Glenn Tipton helyére, mert ugye Sneap is őt helyettesítette.

A Judas Priest természetesen köszöni Andy Sneapnek a munkát, és teljesen optimistán állnak hozzá, hogy négytagú zenekarként tolják tovább. Azt is megjegyzik, hogy a turnén majd azért Tipton is felbukkan itt-ott, hogy eljátsszon pár Judas Priest-dalt, de aktívan nem lesz a színpadon. A gitáros egyébként továbbra is hivatalos tagja a zenekarnak.

A közlemény most nem szólt Richie Faulkner gitárosról, akinek tavaly ősszel aortarepedés miatt volt életmentő szívműtétje, szóval úgy tűnik vele minden rendben lesz a július 11-ei budapesti dátumig, ahol a Dead Daisies lesz a vendég a Budapest Arénában.

FRISSÍTÉS!

Andy Sneap úgy tűnik, kissé másképp látja a dolgokat, legalábbis a nyilatkozata alapján. A producer-gitáros azt mondta, hogy extrém módon csalódott a zenekar döntését illetően, de ezen túl is támogatja őket bármiben. Ráadásul az új lemez is vele készül, szóval csak a színpadi munkájára nincs szükségük.

A rajongók is kiakadtak a döntésen, sokan azonnal K.K. Downing visszatérést követelik. A gitáros 2011-ben került ki a Judas Priestből, és akkor azt nyilatkozta, hogy legalább 21 oka volt a kilépésre. Viszont hatalmas csalódás volt számára, hogy a Parkinson-kóros Tipton helyére nem hívták vissza, és még jelezte is, hogy szívesen visszamenne az általa is alapított metálzenekarba. Hogy most mit érez, mikor a zenekar inkább négy fővel megy tovább, mint hogy újra bevegyék, még nem nyilatkozott.

Az eredeti írást itt találja.

Lenner Ádám

Sztárban sztár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek