MegMinden
2022-01-12

Sztárban sztár

(index.hu)

Két zsűritagot is lecseréltek a Sztárban sztár című műsorban.

2022 tavaszán indul a Sztárban sztár új évada. A TV2 show-műsorának nyolcadik szériájában ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítson. A csatorna közleménye szerint a zsűritagok között ezúttal két új arcot is láthatnak a nézők.

Bereczki Zoltán és Köllő Babett nélkül indul a TV2 Sztárban sztár című produkciójának következő évada, helyettük Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán zsűrizi a versenyzőket Papp Szabi és Kökény Attila társaságában. A műsor friss szériája, amelyben a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért folyik a küzdelem, tavasszal kerül adásba, házigazdája pedig ezúttal is Till Attila lesz. 

A formátum nyolcadik startjához ismét tizenkét hazai hírességet igazolt a csatorna, akik smink- és maszkmesterek segítségével változnak át hétről hétre egy-egy legendás zenészt alakítva. Az előző évad győztese Szabó Ádám volt. 

A produkció egyébként nézői és szakmai körökben is népszerű, korábban olyan elismeréseket zsebelt be, mint a Story Ötcsillag-díj – Az év leg-leg-legje (2014, 2016) és Az év televíziós produkciója (2015, 2017). A Televíziós Újságírók Díja – A legjobb nagyszabású show-műsor kategóriában (2014, 2015, 2016), illetve a Kamera Korrektúra-elismerés – A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor kategóriában (2014, 2016) – olvasható a közleményben.

Az eredeti írást itt találja.

K.K. Downing nélkül

Elkezdte a felkészülést a DEAC Gladiators

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek