MegMinden
2021-10-12

Sportkupé

(totalcar.hu)

James Bond menti meg a használt Aston Martinokat?

Nehezen született meg a több szempontból is jelentős Nincs idő meghalni, hiszen ez a huszonötödik James Bond film és egyben az utolsó, amiben Daniel Craig alakítja az angol titkosügynököt. 2018 augusztusában nézeteltérés miatt távozott a stábból a forgatókönyvíró és a rendező is, majd 2019 áprilisában össze tudtak állni a forgatásra. A Bond 25 projektnév alatt futó filmet eredetileg 2020-ban mutatták volna be, de akkor épp az egész világ otthon ült és nem mehetett moziba, így idén, tehát 2021. szeptember 30-án tartották a premiert Amerikában és itthon is.

Nagyot szakított a film a kasszáknál és kicsit múlott az is, hogy hengerfejesre hajtsa az Auto Trader szervereit is, annyian nézegettek a moziteremből kisétálva használt Aston Martinokat. 13 százalékkal ugrott meg a Jaguar-ok és Land Roverek utáni keresési forgalom, amik szintén látványos szerepet töltöttek be az üldözős jelenetekben.

Ami viszont igazán döbbenetes, hogy mennyien kezdtek el arról álmodozni, hogy szmokingban szállnak majd ki a világ egy egzotikusnak tűnő pontján bármelyik elegáns angol sportkupéból. A film megjelenését követő hétvégén a használt Aston Martin-ok utáni keresések 75 százalékos növekedést mutatnak.

Az eredeti írást itt találja.

Álompár

Ökológiai katasztrófa

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek