Debrecen
2022-06-17

Folytatódik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beavatkozása

A kivitelezés jelenlegi üteméhez kapcsolódóan az Egyetem sugárút és a Honvéd utca csomópontjában közműrekonstrukciós (csapadékvíz, szennyvíz, ivóvíz, jelzőlámpa és közvilágítás) munkákra kerül sor.

A munkavégzés 2022. június 20-án hétfőn a reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően kezdődik és várhatóan 2022. július végéig tart.

A kivitelezés ideje alatt a Bethlen utca és a Honvéd utca csomópontjának mindkét Honvéd utcai ágát lezárják. A Bethlen utcáról a Honvéd utcára nem lehet majd bekanyarodni, a csomóponton keresztül csak a Kölcsey Központ és az Egyetem tér irányába történő egyenesen való továbbhaladás lesz engedélyezve.

A Darabos utcának a Honvéd utca és a Thaly Kálmán utca közötti szakaszán az egyirányú forgalmi rend ideiglenesen megfordul: a forgalom a Honvéd utca irányából a Thaly Kálmán utca irányába lesz biztosított. A Thaly Kálmán utcának a Darabos utca és Bethlen utca közötti szakaszán kétirányú forgalmi rend lesz.  

Ezzel párhuzamosan, szintén 2022. június 20-án hétfőn a kivitelezési ütemtervnek megfelelően új forgalmi rend kerül bevezetésre a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca csomópontjában, illetve a Bethlen utcának a Hunyadi utca és Mester utca közötti csomópontjában.

A páratlan oldalban a parkolósávok ideiglenes lezárásával megkezdődnek a közműrekonstrukciós munkálatok. Az átmenő forgalom 2x1 forgalmi sávon továbbra is biztosított lesz.

Csodák pedig vannak!

Driving Experience

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek