Sport
2024-05-25

Szépen búcsúznának a közönségtől

Hazai pályán játssza a szezon utolsó bajnoki mérkőzését a Debreceni Egyetem.

Eljött ez a hétvége is: az utolsó, 30. fordulót rendezik a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjában. A DEAC együttese a Dóczy utcai Sportcampuson lép pályára vasárnap 17 órakor, ellenfele a Karcag lesz. A házigazdák az ötödik helyen állnak a tabellán 48 ponttal, két egységgel lemaradva a DVSC II mögött. A karcagiak sem szerepelnek rosszul, jelenleg a hetedikek.

– Nagyon fontos ez a meccs számunkra, hiszen nem mindegy, milyen szájízzel mehetünk el az egy hónapnyi pihenőre. Ráadásul sikerünk esetén akár még feljebb is léphetünk a táblázaton – jelentette ki a fekete-fehérek futballistája, Trencsényi Bence. – Győzelemmel akarjuk zárni az idényt saját szurkolóink előtt, ez nem is kérdés. Erre készültünk a héten, megnéztük az ellenfélről készült felvételeket, megbeszéltük, mi az, ami célravezető lehet velük szemben – mondta a támadó, aki pár szóban elmondta, milyen mérkőzésre számít vasárnap délután.

– Rendezett, jól szervezett gárdával játszunk majd. A Karcag erős csapat, nem véltelenül áll a hetedik helyen, ezért úgy vélem, minden adott ahhoz, hogy élvezetes legyen a szezon utolsó találkozója.

NB III Északkeleti csoport 30. forduló

DEAC–Karcagi SE

vasárnap 17 óra, Dócy utcai Sportcampus

 

Egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek