Sport
2021-10-17

Vereség Mezőkövesden

A labdarúgó NB I 9. fordulójának záró mérkőzésén Mezőkövesd hazai pályán 1–0-ra legyőzte a DVSC-t. A Mezőkövesd új edzője első mérkőzésén győzelemmel mutatkozott be.

A már tehát Supka Attila által vezetettt Kövesd a szakvezető korábbi csapata, a Dzsudzsák Balázst eltiltás miatt nélkülöző DVSC ellen lépett pályára és látszott is a motiváltság a hazaiakon, hiszen a mezőnyben jobbára az történt a pályán, amit a borsodi csapat akart. 

A mérkőzés egyetlen gólját  75. percben beállt Drazic szerezte, akinek az első lövését még blokkolta Varga, nem sokkal később azonban eldöntötte a mérkőzést a szerb támadó. A 84. percben Farkas jobb oldali beadása után Drazic 11 méterről, remek mozdulattal lőtt kapásból a kapu jobb oldalába (1-0).

Labdarúgó NB I., 9. forduló:
 

Mezőkövesd-DVSC 1-0 (0-0)
Mezőkövesd, 2351 néző. Vezette: Bogár G.
 

Mezőkövesd: Piscitelli – Farkas D., Kocsis G., Pillár, Lakveheliani – Karnyicki (Chrien, 76) – Vutov (Vojtus, 60.), Cseke, Cseri (Szépe, 92.) – Nagy D. (Calcan, 60.), Jurina (Drazic, 76.). Edző: Supka Attila.
 

DVSC: Gróf – Bévárdi, Deslandes, Baráth P., Korhut – Varga J., Bódi – Soltész (Pintér, 78.), Ugrai (Tischler, 88.), Ferenczi – Bárány (Németh K., 46.). Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.
 

Gól: Drazic (84.).
Sárga lap: Farkas (75.), Calcan (88.), Cseke (89.), illetve Ugrai (68.).

Ég a nyíradonyi Borostyán Med Hotel

Kabar Vivien

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek