Sport
2021-07-29

Újra érmet szereztünk a strandfoci ob-n

Üveges Katalin elmondta, a Debreceni Egyetem csapatának teljesítménye az utolsó meccsekre sokat javult.

A DEAC női futsalosai a tavalyi évhez hasonlóan idén is bebizonyították, hogy a homokon sem jönnek zavarba. Együttesünk az előző évben a második helyen végzett a strandfoci ob-n, míg idén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Egyébként a pontvadászatot két hétvége alatt rendezték meg.

“Kihoztuk magunkból a maximumot, ezt bizonyítja, hogy a bajnok Tolna ellen csak büntetőkkel kaptunk ki, míg a másodikként záró Keresztes Lovagok csapatát legyőztük. Akadtak olyan meccseink, amikor nem igazán jött ki a lépés, de a második hétvégén már jobb teljesítményt nyújtottunk. A torna előtt az éremszerzés volt a célunk, örülünk, hogy ezt megvalósítottuk. Egyébként nagyon sűrű volt a mezőny, gyakran apróságok döntötték el egy-egy találkozó végkimenetelét” – értékelt játékos-edzőnk, Üveges Katalin.

A lányok jelenleg a csongrádi edzőtáborban gyűjtik az erőt az új szezon kihívásaira. Nem sok idő jut a láblógatásra, hiszen napi két tréning mellett felkészülési találkozók is szerepelnek a programban.

“A játékosok csak dicséretet érdemelnek, mivel maximális fordulatszámon és nagy akarattal teszik a dolgukat. Jelenleg a kijevi torna szerepel a fókuszban, arra próbálunk minél inkább ráhangolódni. A kemény munka mellett igyekszünk különböző csapatépítő programokat is szervezni. Azt fontos kiemelni, hogy ismét ideális körülmények között dolgozhatunk” – zárta mondandóját Üveges Katalin.

A DEAC eredményei a strandfoci ob-n:

Metis NFC-DEAC 2-3 – büntetők után
DEAC-Kelen SC Zöld 2-4
DEAC-Nyírség NSC 3-1
Kelen SC Fehér-DEAC 1-9
2F-Bau Tolna-Mözs-DEAC 3-2 – büntetők után
Ziccer NLSE-DEAC 0-9
DEAC-Keresztes Lovagok 3-2
DEAC-Lupa Beach Budaörs Futsal 6-2

Darrell Miklós

Ismét harmadfokú figyelmeztetéseket is kiadott a meteorológiai szolgálat

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek