Sport
2024-03-09

"Tiszteljük az ellenfelünket, de harcolni fogunk az eredményért."

A listavezető Paks otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket a hétvégén a DVSC. Csapatunk vasárnap 13 órakor lép pályára az atomvárosiak ellen, a találkozóról Srdjan Blagojevic vezetőedző nyilatkozott.

– A Mezőkövesd elleni vereség egyértelmű hatással volt a csapatra, főként a hangulatra és egy kicsit az önbizalomra is, hiszen nem ilyen eredményre számítottunk. Elemeztük a mérkőzést, tudjuk, hogy mi az, amit jól csináltunk és mi nem sikerült jól. A héten az volt a fő célunk, hogy a magabiztosságunkat a lehető legmagasabb szinten próbáljuk tartani.

Minden rajtunk múlik, és amit a Mezőkövesd ellen elveszítettünk, azt a Paks ellen visszaszerezhetjük, bár nagyon nehéz mérkőzés lesz. Valóban nagyon kemény találkozóra számítunk, hisz már az előző szezonban is remekelt, és idén is kivételesen teljesít a Paks. Dicséretes munkát végez a csapat és az edző, aki tökéletesen illik a klubhoz, a csapathoz és a játékosokhoz.

Elképesztő eredményeket érnek el. Nehéz lesz ellenük megmérkőzni, hisz nagyon magabiztosan játszanak. A mi önbizalmunk pedig picit megingott, mivel elveszítettük az előző találkozót, nem tudtuk gólt rúgni és hibáztunk is, de ettől függetlenül voltak jó dolgok is a játékunkban. Függetlenül az eredménytől, igyekszem mindig objektív maradni és a teljes képet figyelve elemezni a mérkőzéseket. Nincs kétségem afelől, hogy a csapatomnak megvan a megfelelő kvalitása ahhoz, hogy a listavezető ellen játsszunk és eredményesen térjünk haza. Tiszteljük az ellenfelünket, de harcolni fogunk az eredményért.

Szerbiában azt valljuk, úgy leszel bajnok, ha kimész a pályára és akkor tudsz nyerni, amikor a legnehezebb – szögezte le a Loki mestere.

Forrás: dvsc.hu 

Milyen madár valójában a vakvarjú?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek