Sport
2021-07-04

Győzött a Loki első edzőmeccsén

A DVSC első nyári edzőmeccsén a Tiszakécskét fogadta szombat délután a pallagi edzőcentrumban.

 A Lokiban pályára lépett a 20 esztendős belső védő, Jaroszlav Annics, aki próbajátékon van a debrecenieknél – derül ki a dvsc.hu beszámolójából. Annics az ukrán másodosztályú Rubikon Kijev játékosa. Ugyanakkor a debreceni szakmai stáb nem számíthatott a kisebb betegséggel bajlódó Bárány Donát, illetve a sérült Kundrák Norbert, Pávkovics Bence és Bényei Ágoston játékára.

A DVSC a 13. percben szerezte meg a vezetést, Ferenczi János beadásából Ugrai Roland talált közelről a kapuba, de Pál András még a szünet előtt egyenlített.

A szünetben a Debrecen szinte sort cserélt, de a próbajátékos Annics maradt a pályán, és 11-est harcolt ki, amelyet Bódi Ádám értékesített, majd Sós Bencével szemben is szabálytalankodtak a vendégek, a sértett az újabb büntetőből pedig beállította a 3–1-es végeredményt.

A DVSC jövő héten Telkiben edzőtáborozik, a második edzőmeccsét ott játssza majd az NB II-es Budafokkal.


DVSC–Tiszakécske (II.) 3–1 (1–1)
 

DVSC, I. félidő: Gróf – Bévárdi, M. Nikolics, Annics, Ferenczi J. – Baráth P., Dzsudzsák, Soltész, Gyönyörű, Ugrai – Tischler. II. félidő: Kosicky – Kusnyír, Poór, Annics, Korhut – Varga J., Baráth P. – Pintér Á., Bódi, Sós – Szécsi M.
 

Gólszerző: Ugrai (13.), Bódi (66. – 11-esből), Sós (74. – 11-esből), ill. Pál A. (42.)

Korda György

Pá-pá, egyszer használatos műanyag

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek