Sport
2024-02-16

Újabb harc a pontokért

Két hazai mérkőzés vár a Debreceni Egyetem jégkorongcsapatára. Férfi futsalosaink Magyar Kupa-meccset játszanak, a nők bajnokit. Röplabdázóink és a kéziseink idegenben lépnek pályára.

Jégkorong
A következő napokban két hazai találkozó vár a DEAC jégkorongcsapatára az Erste Liga alapszakaszának második körében. Vasárnap, február 18-án 18:30-tól a Sport Club Csíkszereda, kedden este fél hétkor pedig az FTC vendégeskedik a Debreceni Jégcsarnokban. 

Futsal
A férfi futsal Magyar Kupa 3. fordulójában ütközik meg riválisával az egyetemi gárda. A cívisvárosiak február 19-én, hétfőn 18:30-kor az SG Kecskemét Futsal együttesét fogadják a DESOK-ban.

A női első osztályban is itthon szoríthatunk a DEAC-nak a legközelebbi találkozóján. Február 17-én, szombaton 17 órakor indul útjára a labda, a debreceniek ellenfele a Csepel SC lesz, szintén a DESOK-ban.

Röplabda
Vasárnap, február 18-án lesz fellépésük röplabdázóinknak a férfi NB I Extraliga alapszakaszában. A DEAC a TFSE otthonában játszik, a budapesti mérkőzés 20 órakor kezdődik.

A női NB II Kelet alsóházának 2. fordulójában debreceni derbit rendeznek. A DSZC-Eötvös DSE–DEAC összecsapást február 17-én, szombaton 17 órakor rendezik a Beregszászi Pál Szakközépiskola csarnokában.

Kézilabda
A DEAC kézilabdacsapata két győzelemmel indította az évet az NB I/B-ben. Mándi Norbert tanítványai előbb Kecskeméten nyertek, aztán a Ceglédet fektették két vállra Hajdúböszörményben. A sikerszéria február 17-én, szombaton 18 órától a 14. helyen álló Tata otthonában folytatódhat.

Kappelmayer Zita

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek