Sport
2023-08-17

Rutinos magasemberrel erősít a DEAC

Rakeem Buckles személyében megtalálta ötödik légiósát is a DEAC kosárlabdacsapata, ezzel teljessé vált Andjelko Mandics együttesének külföldi kontingense.

A 201 centiméterre nőtt amerikai játékos egyetemi éveit követően az osztrák Oberwart gárdájában kezdte meg európai karrierjét, majd megfordult Olaszországban, Finnországban, Németországban, Franciaországban és Izraelben is, míg a legutóbbi másfél szezont a török másodosztályban töltötte. Buckles elsősorban négyes poszton bevethető, de fizikai paramétereinek köszönhetően a kiscsatár és a center poszt sem idegen tőle.

-Sajnos nehézségekbe ütköztünk az idei keret kialakításánál, így kénytelenek voltunk kicsit változtatni az eredeti elképzeléseinken. Mindenképpen szükségünk volt még egy magasemberre a rotációba, Rakeem pedig egy olyan játékos, aki több poszton is bevethető, rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Sokoldalú és jó fizikumú játékos, és amellett, hogy a képességeit kiválóan használja a lepattanók és a védekezés során, támadásban is jól dolgozik a leosztásokból, illetve a kinti dobásaival is a segítségünkre lehet. -vélekedett az új szerzeményről Andjelko Mandics vezetőedző.

Egy éve közösen a szakképzésért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek