Sport
2023-12-22

Ezüstéremmel fejezték be az évet a DEAC frizbisei

A DEAC csapata egészen a döntőig menetelt a Secret Santa elnevezésű nemzetközi terem ultimate frizbi bajnokságon. A versenyen csak az orosz Meteor bizonyult jobbnak.

A Secret Santa rendszerint az esztendő utolsó tornája szokott lenni hazánkban. Mint minden évben, most is színes nemzetközi frizbis mezőny gyűlt össze Budapesten, hogy a környező országok csapatai a Mikulással együtt búcsúztassák az évet. A december 16-17-én lezajlott verseny alakulásáról Fodor Dániel vezetőedző nyilatkozott.

– A Secret Santa egy levezető torna a hosszú versenyévad végén. Kispályán, buborékkal fedett műfüvön zajlik egy egész hétvégén át. A verseny ünnepi hangulata miatt ide mindig jó érzésekkel térünk vissza. Idén a női mezőnyben ötödik helyen végeztünk, a fiúkkal pedig egészen a döntőig masíroztunk. A fináléban az orosz játékosokból álló Meteor volt az ellenfelünk, s bár a csoportkörben nyertünk ellenük, az utolsó meccsen jobbnak bizonyultak. Összességében a Secret Santa szép zárása volt ennek a dobogós helyezésekkel tarkított évnek. Januárban folytatjuk – összegzett Fodor Dániel.

A DEAC frizbiszakosztálya január 13-14-én a saját rendezésű Can Touch Disc nevű versennyel indítja az évet Hajdúböszörményben, ahol az érdeklődők a magyar, lengyel, román és szlovák klubok vetélkedését követhetik majd a lelátókról. A belépés ingyenes, a DEAC szeretettel várja a sportszerető közönséget.

A Secret Santa 2023 végeredménye:

Női:
1. LoL women
2. WhoHu
3. Bambi
4. Outsisterz
5. DEAC Freegirls
spirit of the game díj: Bambi

Férfi:
1. Meteor
2. DEAC Freebees
3. Outsitterz
4. Moskiddos
5. Dinomite
6. Mosquitos
7. Szakág
8. Le seppie
9. Cuz
10. Szufla
spirit of the game díj: Moskiddos

Válaszd a Debreceni Egyetemet!

Faragó Ádám: Amikor elrúgtam a labdát, már bizakodtam

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek