Sport
2022-05-23

Átadtuk az adományokat

Nagyon sokan gondolták úgy, hogy segítenek az ukrajnai menekülteknek. A felajánlásokat egyesületünk dolgozói ma összepakolták, és elvitték a rászorulóknak.

Az orosz-ukrán háború kitörése után a harcok elől menekülve rengeteg kárpátaljai magyar hagyta hátra otthonát. Debrecenbe is sokan érkeztek, és rájuk gondolva a DEAC korábban adománygyűjtő akciót szervezett. Egészen múlt hét péntekig vártuk a különböző felajánlásokat, amelyekből rengeteg gyűlt össze.

– A Debreceni Karitatív Testülettel egyeztetve kezdtük el a gyűjtést, amely három helyen, a Debreceni Jégcsarnokban, a Dóczy utcai irodánkban és a Teniszke büfében zajlott – tudtuk meg Török Gergőtől, a DEAC marketingmenedzserétől. – Elsősorban tartós élelmiszerek, ruhák, pelenkák, gyerekjátékok és takarók érkeztek. Ma ezeket összepakoltuk, és elvittük a Dorkász Pihenőparkba, amely most ideiglenesen az ukrajnai menekültek szálláshelyéül szolgál. Köszönünk minden adományt, nagyon jó helyre kerültek. Hálásak vagyunk szurkolóinknak, valamint sportolóinknak a közreműködésért – zárta Török Gergő.

Nyitrai Daniella

Márkus Luca

Döntősök

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek