Sport
2023-12-08

Debreceni rangadó a DESOK-ban

Szabó Csenge szerint a Debreceni Egyetem alakulatát fűti a visszavágás vágya.

Cívisvárosi rangadónak ad otthont szombaton 11 órától a DESOK, ahol a DEAC női röplabdázói a DSZC-Eötvös DSE csapatát fogadják az NB II Keleti csoportjában. Jelenleg a vendégek a harmadik, míg Kuszkó Zsolt tanítványai a negyedik helyen állnak a tabellán, a két gárdát mindössze két pont választja el egymástól. Az aktuális pozíciók mellett az októberi meccs is azt vetítheti előre, hogy nagy csatát láthatnak a drukkerek, hiszen ősszel az Eötvös 3:2-re győzte le együttesünket.

– Szeretnénk visszavágni ezért a vereségért, bízunk benne, hogy hazai környezetben ez összejön – kezdte a beszélgetést Szabó Csenge. – Sajnos az Eötvös csarnokában sokat hibáztunk, főleg a nyitásokkal gyűlt meg a bajunk, ezzel pedig könnyű pontokat adtunk az ellenfélnek. Holnap stabilabb szervákra lesz szükség, ha nyerni akarunk, ám emellett minden játékelemre figyelnünk kell – hangsúlyozta a csapatkapitányunk.

Játékosaink a legutóbbi fordulóban Egerben nyertek 3:2-re, ettől függetlenül nem lehet maximális az örömük.

– Bosszantó, hogy csak két ponttal gazdagodtunk, mivel a három egység begyűjtése volt a cél. Azon a meccsen nem léptem pályára, de a lányok elmondása szerint a házigazdának sok bravúros megoldása is bejött. Az biztos, hogy ettől sokkal jobb teljesítményre lesz szükség a következő meccseken – zárta mondandóját Szabó Csenge.

NB II Keleti csoport
DEAC-DSZC-Eötvös DSE
2023. 12. 09. (szombat) 11.00, DESOK

Huszonöt éves jubileumot ünnepel a Campus

Újabb látogatási tilalom a Klinikai Központban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek