Sport
2022-09-10

Zsinórban harmadik győzelmét gyűjtené be a DEAC

A Debreceni Egyetem csapata vasárnap az Egyetemi Sporttelepen fogadja a BKV Előre együttesét.

Sándor Tamás és Igor Bogdanovc csapatainak párharcát a DEAC nyerte előző héten, mely találkozó sokáig döntetlenre állt, de a 87. percben Szabó Levente az egyetemisták javára döntötte el a mérkőzést. A begyűjtött pontoknak köszönhetően a debreceni legénység elkezdte a felzárkózást az élmezőnyhöz, a 6. helyről várhatják a következő fordulót.

Vasárnap a Dóczy úti sporttelepen vár újabb kihívás a fekete-fehérekre, mely játéknapon közvetlen riválisukat, a BKV Előrét fogadják. A fővárosiak csak rosszabb gólkülönbséggel állnak a debreceniek mögött a táblázaton, legutóbb nem sikerült pontot szerezniük, az újonc Körösladánytól 2-1-es vereséget szenvedtek.

Sándor Tamás csapata lendületbe jött, zsinórban kétszer hagyták el fiai győztesen a pályát, valamint Magyar Kupa találkozójukat is sikerrel vívták meg korábban. Remélhetőleg nem törik meg a lendület és a BKV debreceni kirándulása vereséggel zárul. Ha szerencsésen alakul a DEAC szempontjából a forduló, akár a dobogóra is felléphetnek az egyetemisták, de ennek egyik feltétele, hogy megnyerjék a vasárnapi összecsapást.

NB III Keleti csoport 8. forduló

DEAC – BKV Előre

09.11. 16:00      Egyetemi Sporttelep

Fotó: deac.hu

NapraFarm

Hivatalosan is az Egyesült Királyság uralkodójává nyilvánították III. Károlyt

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek