Sport
2023-11-24

Győzelemmel lehetne teljes az ünnepi hangulat

Boros Tamás szerint a Debreceni Egyetem alakulata alaposan feltérképezte a vecsésieket.

Tabellaszomszédok csapnak össze a DESOK-ban szombaton 18 órától: az NB I/B-ben jelenleg 9. DEAC a 10. pozíciót elfoglaló Vecsést látja vendégül. A két gárda ugyanannyi (tizenegy) pontot gyűjtött, Mándi Norbert legénysége a jobb gólkülönbsége miatt előzi meg a vecsésieket. Az előző forduló egyik csapatnak sem sikerült jól, hiszen a cívisvárosiak a Szigetszentmiklós otthonában maradtak alul, míg a Pest vármegyeiek hazai környezetben nem bírtak a szegediekkel.

– Nehéz dolgunk lesz, mivel kellemetlen stílusban kézilabdázik a Vecsés. Ha a saját tempónkat tudjuk diktálni, akkor reális esélyünk lehet a győzelemre. Fontos lesz, hogy a kulcspillanatokban higgadtak maradjunk. Alaposan kielemeztük az ellenfelet, így tudjuk, hogy hosszú támadásokat vezet, emellett a labdaszerzéseket követően a szélsői jól indulnak. A téli szünet előtt nagyon nehéz sorozat vár ránk, emiatt lényeges, hogy megszerezzük a két pontot. A héten akadtak olyan játékosaink, akik betegséggel bajlódtak, ettől függetlenül szerintem mindenkire számíthat a vezetőedző. Az előző összecsapásunkon nem nyújtottunk rossz teljesítményt Szigetszentmiklóson, ennek ellenére sajnos nem jött össze a siker. Levontuk a találkozó tanulságait, de nincs idő már a búslakodásra – nyilatkozta Boros Tamás.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a holnapi mérkőzés a jótékonyság jegyében fog zajlani. Arra kérünk minden szurkolót, hogy hozzon magával legalább egy plüssállatot, amelyet tíz perccel a kezdő sípszó előtt lehet a játéktérre dobni. Az ünnepélyes átadás a félidőben lesz, ekkor Lóczi Lászlóné Kovács Marianna nyújtja át az összegyűjtött figurákat az egyik debreceni gyermekotthon vezetőinek.

– Remek kezdeményezésnek tartom ezt, hiszen ennek köszönhetően valamelyest szebbé tehetjük a nehéz sorsú gyermekek ünnepét – hangsúlyozta kapusunk.

NB I/B 12. forduló
DEAC-Vecsési KKFT
2023. 11. 25. (szombat) 18.00, DESOK

Ösztöndíjas kiválóságok az agrárkaron

Keddtől üzemel a jégpálya a Debreceni Adventen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek