Sport
2021-11-30

Bárány Donátra műtét vár

A Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen lépett pályára utoljára a DVSC 21 esztendős támadója, Bárány Donát. Játékosunk egy évek óta húzódó Achilles-problémával küzd, amely miatt mostanra elkerülhetetlenné vált a műtéti beavatkozás.

Bárány Donát a héten Finnországba utazik, ahol csütörtökön a Pávkovics Bencét is megműtő szakember, Dr. Lasse Lempainen mind a két a lábát felnyitja. A labdarúgó jövő héttől Debrecenben lábadozik, a rehabilitációjának ideje előreláthatólag 3-4 hónap.

Szécsi Márkot is rég látták szurkolóink élvonalbeli találkozón, viszont jó hír, hogy már a pályán készül az erőnléti edzőnkkel, és remélhetőleg, még idén visszatérhet. Tischler Patrik kisebb bokasérüléssel bajlódott az elmúlt hetekben, ezért sem volt a Paks elleni mérkőzés keretében, azonban szerdától már a többiekkel készülhet.

Kapusunk, Tomas Kosicky még a Mol Fehérvár FC elleni összecsapáson szenvedett vádliizom-szakadást. A játékos elkezdte a futómunkát, a héten pedig már külön is készülhet a pályán a kapusedzővel. A brazil Charleston szintén visszatért a többiek közé, minden bizonnyal hamarosan rá is számíthat a szakmai stáb.

A térdműtéten átesett Kusnyír Erik, és a keresztszalag-szakadással operált Kundrák Norbert rehabilitációja is megfelelő ütemben halad. Mind a két futballista előreláthatólag február végén csatlakozhat a csapathoz.

További remek hír, hogy Pávkovics Bence visszatért, és a Paks ellen már kezdőként léphetett pályára, Bényei Ágoston pedig meccskeretben volt. Poór Patrik is felépült, ő az NB III-as együttesben szerepelt újra hosszú kihagyás után.

dvsc.hu

6390 az új fertőzött, elhunyt 195 beteg

Véradásra és plazmaadásra kér a vérellátó szolgálat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek